Ghidul Politistului incepator.

In jos

Ghidul Politistului incepator.

Mesaj Scris de Alex. la data de Sam Ian 02, 2016 1:21 pm

Am facut acest topic pentru toti membrii sau viitori membrii LSPD.
Este un topic mai special unde va voi explica/indruma in tot ceea ce inseamna a fi un politist devotat, corect si priceput.

Contra-sens:

Cand vedeti pe cineva ca merge pe contra-sens il somati cu ,,/m,,. Daca acesta nu se opreste la 3 somatii consecutive cu un timp intre ele de 5 secunde ii veti acorda w3 pentru necomformare ordine.

Daca vedeti un player ca merge pe contra-sens intrebati pe /d ,,Este cineva dupa x?,, daca vi se spune ca nu, mergeti dupa el in scopul de al prinde CU WANTED, nu va va mai interesa daca a mers pe contra-sens sau nu.

Daca sunteti in urmarire si infractorul merge pe contra-sens nu bagati acest lucru in seama, il urmariti in continuare.

Control de rutina:

Pentru a soma un player pentru ai face un control folositi comanda ,,/m,, daca playerul dorit nu se opreste la 3 somatii ii acordati wanted 3 necomformare ordin(/su x 3 necomformare ordin).
Pentru wantedurile 5-6 mergeti doar insotiti de un membru National Guard .
Cand opriti pe cineva PENTRU ORICE lucru(legat de incalcarea legii) va prezentati in felul urmator: ,,Buna ziua, aici Agent (nume), v-am oprit pentru (motiv)
Dupa aceasta prezentare ii cereti playerului actele( /showlicenses id) daca aceste nu stie ii veti explica cum se araat actele.

PENTRU ORICE ALTE NEINTELEGERI ALE REGULAMENTULUI SAU ALTCEVA PUTETI SA VORBITI CU UN RANK MAI MARE SAU CHIAR CU LIDERUL DVS.Alex.
Alex.
Co-owner Server SA:MP
Co-owner Server SA:MP

Mesaje : 47
Data de înscriere : 29/12/2015
Varsta : 19
Localizare : Tg Mures.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum